Evenementenbeveiligers in opleiding

Functieomschrijving


Wij zijn opzoek naar enthousiaste collega’s, die bereid zijn om het ESO certificaat te behalen. Ben jij een mentaal sterk, daadkrachtig en een collegiaal persoon met goede communicatieve eigenschappen, dan hebben wij voor jou een prima job. Wij zoeken voor onze poule evenementenbeveiligers, die ons kunnen versterken op de leukste en grootste evenementen van Nederland.


Dit ga je doen:

 

Als evenementenbeveiliger werk je mee aan het goed en veilig verlopen van aansprekende evenementen. Zowel op indoor als outdoor locatie wordt je door heel Nederland samen met je collega’s ingezet. Ook tijdens op en afbouw werkzaamheden kan je worden in gezet om een oog je in het zeil te houden. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt je, zoveel als mogelijk, op de voor jou geschikte taken ingezet. Wel wordt er van iedere collega een grote mate van flexibiliteit verwacht, zodat we samen de klus kunnen klaren. Als gastheer/ vrouw ben jij het eerste aanspreekpunt en zal van uit de service gedachte de bezoeker te woord staan en deze waar nodig doorverwijzen.

 

Je werkomgeving:

 

Als landelijk opererende organisatie zoeken wij collega’s uit heel Nederland, die afhankelijk van de grote en locatie van het evenement worden ingezet. Veel van deze evenementen zijn in de avond en in het weekend. In het zomerseizoen kun je worden ingezet op meerdaagse buitenevenementen. Kortom waar jij wil en kan werken in Nederland, daar kunnen we je inzetten.

 

Jouw profiel

 

Ben jij? Een mentaal sterk, daadkrachtig en een collegiaal persoon met goede communicatieve eigenschappen en heb je de passie om samen met je collega’s zo optimaal mogelijk de evenementen te laten verlopen, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

 


Deze vacature betreft een parttime functie.

Gepubliceerd
18-05-2018
Standplaats
Dongen
Opleidingsniveau
MBO / Beroepssecundair onderwijs
Salaris
Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.
Trefwoorden
Evenementenbeveiliging parttime Event Security Officier Beveiliger 2
Branche
Facilitaire dienstverlening (Beveiliging / Schoonmaak)
Provincie
Nederland
Trefwoorden
Evenementenbeveiliging parttime Event Security Officier Beveiliger 2